lördag 2 april 2011

ROBBAN KLARADE AV PRESSEN

Osku Palermaa och Sean Rash som webbkomentatorer

Så då var nu den sista squaden (#12) i tävlingen avslutad och det blev som vanligt ett flertal spelare som skulle ha chansen att nå cutten topp 8 och topp 16, för att skaffa sig två respektive en bye in till finalspelet, samt de som visste att de behövde spurta för att klara de 1390 som krävdes för att klara cutten topp 34. För Svensk del blev det mycket positivt då Robert Andersson klarade av pressen och slog sqaudens högsta slagning med 1479 när han använde sig av C300 Full Swing rakt igenom hela squaden. Mathias Årup spurtade in 277 i den sista serien för att få ihop 1397. Årup använde sig av Storm Prodigy och Brunswick C-System Alpha Max. Även PBA-proffset Ronnie Russell spurtade in med 248 för totalt 1394. Ronnie använde sig av Brunswick C-System Alpha Max och Karma.

Stuart Williams (England), Andreas Skoglund (Norge) och Mai Ginge Jensen (Danmark) förbättrade sina tidigare resultat i denna avslutande squad då de slog 1419, 1408 respektive 1404.

För Team Swedens del så blev det 7 utav 12 som klarade av att kvalificera sig in till finalspelet. Och det var mycket nära att Wetterberg, Wahlgren och Olsson också hade fixat det. Men det är helt en klart godkänd insats "so far" av grabbarna.

Här finner du resultatlistan från SQUAD 12>>

Och här är den fullständiga resultatlistan från HELA KVALSPELET>>

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: