fredag 13 augusti 2010

VM debutanten Erik Andersin intervjuas av Swebowls Hasse Karlsson

Det började riktigt intressat för Erik Andersin i sin VM debut då han började med serierna 252 och 253 när han använde sig av sin Hammer Hard Core Grind då han spelade halvtajt runt ribba 10. Men tyvärr blev det lite eldavbrott i 3:e serien då det endast blev 162 och i 4:e serien 152 då spelet flyttades in mellan ribba 20-25. Det var en hel del tempoändringar och bollbyten under dessa två serier innan han hittade tillbaka till ett mer vinnande spel. Efter avslutningen 206 och 219 och totalt 1244 är han bästa svensk för dagen.

För Mathias Årup VM debut blev det precis lika illa som för Martin Paulsson. Det stora VM spöket var åter på plats och spökade till det rejält för Mathias som slutade på 1055. Det är helt enkelt inte mycket att kommentera när ens teknik är midre bra och ens bollar då rullar lite hit och dit.

Leder efter tre spelade pass utav fem gör Pasi Uotila, som även slog VM´s 12:e 300-serie i historien, med sina 1357 efter att ha avslutat med en trippel för att passera Mexikanen Ernesto Franco med sina 1353. Då skall man veta att mexikanen inte hade det där lilla extra flytet i sista serien då han lämnade både kägla 9 en gång samt den berömda kägla 8 i sista rutan efter en strajk.

För att gå till morgondagens finalspel topp 4 krävs det just nu 1346 och vi får hoppas att våra välmeriterade VM-spelare Andersson och Larsen kan få till det under morgondagens första spelpass.

Det är ju faktiskt fredag den 13:e idag så vi får väl vara lite vidskepliga och skylla på detta för att det gick mindre bra idag.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: