onsdag 11 augusti 2010

VI ÄR PÅ PLATS

Nu är vi på plats i VM-hallen DREAM BOWL PALACE i München och under gårddagens och dagens träningspass så ligger inga WTBA profiler ute på banona. Detta för att regeln säger att ingen skall få möjlighet att träna på den eller de tilltänkta banprofilerna. Vad vi vet är i vilket fall som helst att vi kommer att spela på medium respektive långoljeprofiler. Men vilka två det kommer att bli offentliggörs under morgondagens team manager möte kl.09:00 som är precis innan det första officiella träningsblocket.

Just nu tränar vi fram till kl:12:00 på något som Kegelfolket simulerat upp till vad de möjligtvis kan tänka sig att använda. De har helt enkelt gjort om några WTBA profiler som ligger väldigt nära till hands av vad vi kommer att få spela på. Så vi får se vad vi kan få ut av dessa två träningspass.

Jag hopps verkligen att internet kommer att fungera bra så jag kan hålla er uppdaterade med vad som händer här nere i München för dig som inte kan vara på plats. Läs gärna mitt svar på en fråga i vår "fråga bowling sida" så kanse du kommer att förstå om det inte skulle komma upp några rader här på bloggen.

Men än sä länge fungerar det tilfredsställande och jag återkommer med mer löpande information.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: