onsdag 18 augusti 2010

TUNG 3-MANNA DAG

Paulsson och Larsen lyfter "Robban" mot höjderna

Om 2-mannaspelet alltid verkar gå vår väg så verkar 3-mannaspelet följa de onda traditioner vi har i denna distans. Men "It´s aint over til the fat lady sings" som det heter.

Efter första dagens spelpass över 3 serier på medimprofilen är det trion Paulsson, Andersson och Larsen som har det bästa läget av de två svensklagen. De fick tyvärr ingen bra kross då vi började på banaparet 9-10 som inte är känt för att vara en av de bästa i hallen och sedan fick vi hoppa till 15-16 där det svängde hur mycket mer som helst. När det blir så stora skillnader på banparen och inte minst mellan banorna i banparen som vi denna gång fick uppleva är det mycket svårt att få några längre strajkrader. Man kan säga att de verkligen gnetade ihop 22 över pari men är endast 101 päng efter fjärde platsen som just nu erhålls av Taiwan på 123 över pari. Leder gör Malaysia som imponerade och hade inte en enda av de 9 serierna under pari och slog totalt 164 över pari. Italien skrällde till ordentligt och ligger tvåa i halvtid med 156 över pari följt av USA 130 över pari.

För det andra laget med Andersin, Eklund och Årup gick det inget vidare alls tyvärr då det allt för ofta kom in för mycket vilja vilket istället för strajk genererade i tomruta efter strajkar. Grabbarna slutade på 133 under pari och det var endast Dennis Eklund som får godkänt med sina 616. De får en mycket kämpig avslutningsdag på långoljeprofilen men i detta VM kan som sagt vad som helst tydligen hända.

Eller vad sägs om Malaysias Aiman som under 2-mannaspelet dominerade på banorna med ett snitt på nära 230 för att sedan under 3-mannaspelet slå 429 (142 i snitt) över 3-serier.

Bowling är allt en bra märklig sport där man aldrig slutar att förvånas!

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: