onsdag 11 augusti 2010

VILKA BANPROFILER?

Dennis och Erik studerar Robbans slag under inofficiella tränigen

Då har vi nu tränat två gånger a´2 timmar och banprofilerna var samma under båda träningsblocken. Det vi har gjort är att inte enbart stå och slå iväg bollar utan mer kört två spelpass för att simuleralit tävlingspel. Allt detta för att bryta ner banan med första slags bollarna samt dra ner spärrbollar på de käglor som eventuellt inte vill falla.

Banprofilerna kommer gissningsvis att bli Atlanta (38 fot) eller Seoul (39 fot) för medium samt London (44 fot) eller Mexico City (45 fot) för de långa. Och jag gissar att singelspelet kommer att spelas på mediumprofilen och 2-manna på långoljeprofilen. Vi får se i morgon bitti kl.09:00 på Team Manager mötet om jag gissat rätt.

När det gäller spelarna ser det tekniskt sätt mycket bra ut kan jag meddela. Om de kan överföra träningsspelet in i det starka läget när mästerskapet kör igång kan detta bli ännu ett mycket lyckosamt VM för svensk del.

Vad det hela handlar om just nu är mer eller mindre att checka av vilka bollar som rullar bäst, mindre bra eller rent kasst för att sedan efter morgondagens officiella inspelning välja ut vilka 6 klot man tänker att använda sig av. Det ryktas även om att man eventuellt inte kommer att behöva välja ut samtliga 6 klot på en och samma gång. Utan man kan t.ex. välja ut 3 för att sedan komplettera upp under mästerskapets gång upp till de max 6 man får använda. Om detta är rättvisst kan man ju diskutera?

Nu skall vi strax samlas för att summera dagen för att sedan åka tillbaka till hotellet och få i oss lite mat. I morgon står vi på banorna igen kl:15:00-16:30.

Och till sist kan jag meddela att damernas VM kommer under 2011 att avgöras i Hong Kong för de som är intresserade av detta.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: