måndag 26 april 2010

ETT HUS FULLT AV BOWLARE!

Hej igen!

Då har Bowlinglandslaget haft ytterliggare ett läger som ingår i förberedelserna inför VM i München under augusti månad. Denna gång var vi i Sälen och lägret hade stort fokus på gruppen! Hur vi kommunicerar på och utanför banan. Lära känna varandra än mer så att vi har stor förståelse för hur vi reagerar i olika situationer och hur spelarna vill bli coachade för att prestera maximalt på VM.

Den stora vinsten med den kunskapen är när det blir dags för "fight" i VM behöver kommunikationsvägaran vara korta och kocisa så att spelaren snabbt får den information han behöver för att prestera sitt yttersta. Så mycket energi och fokus som möjligt skall läggas i spelet och den problemlösning som krävs.

Vi har haft väldig många diskusioner ihop. Jag gläds väldigt mycket av det faktum att denna grupp är mycket proffesionell. Tilliten i gruppen växer och därmed öppenheten om sina egna svagheter och styrkor. ALLA vill bidra till gruppens bästa men för den delen inte glömma vikten av den individuella prestationen.

I Sälen ängnades även mycket tid till samkväm något som inte skall underskattas när man bygger en trygg och homogen grupp. Bland annat åkte vi skidor och några gav sig av på ett scotersafari. Robban fick den tveksamma äran att sitta bak på Årups snöscoter. Efter en halvtimme va Robban lika blek som snön. Jag och Paulsson hade i alla fall en rolig och mycket avkopplande förmiddag!


För övrigt gjordes en del tester på spelarna, bland annat blodsockertester och pulsmätning. Något vi kommer att få användning av på olika sätt i framtiden. (något jag kanske kommer tillbaka till i framtida bloggar)


Många goa skratt, en härlig stämning och många nya intryck. Det är alltid roligt att lära känna människor på ett djupare och mer personligt plan. Nu kan jag läsa av Dennis och på minuten räkna ut när han skall somna. (Den gubben skulle kunna somna i ett hoppskott på en handbollsplan)

Fem dagar i ett hus fullt av bowlare, ja mycket skall man genomlida här i livet!

Lev väl och njut av nuet, det gör jag!


Terje

Inga kommentarer: