måndag 22 mars 2010

VM 2010 - PÅ GOD VÄG!


Hej Igen!
Då har VM laget haft en träff igen och denna gång hade vi "lurat" spelarna till Göteborg. Vi gick denna gång igenom våra målsättningar och på vilket sätt vi skall uppnå dessa. Många gånger när man sätter upp mål glömmer man att ingående gå igenom den interna processen för att effektiv nå fram till målen.
Vi gick mycket noggrant igenom de krav som spelarna ställer på varandra samt på vilket sätt den mest kreativa och effektiva feedbacken skall uppnås. Med andra ord: Hur vi skall umgås, kommunicera, prestera och prata med varandra.
Än en gång visar alla spelare och ledare i VM truppen en proffsig och seriös inställning. Kraven som ställs på varandra utifrån den gemensamma och individuella målen är höga men realistiska. Vi pratade om att se den kreativa lösningen på olika situationer och utmaningar. Ofta kan det lätt bli att man endast ser de svårigheter som man ställs inför och därmed blir låst i sin egen problemlösning.

Bowling är problemlösning och därmed krävs ett öppet sinne och ett lösningsfokuserat sätt att möta sin idrotts olika utmaningar och "problem".

För övrigt är det som vanligt god stämning när vi möts. Det är gött snack, gott om skratt, gott fika och god mat. Med andra ord är vi på GOD väg mot VM. Väl där kan vi gotta oss åt mycket spänning och goda prestationer.


Njut av nuet och Glöm inte glädjen!


Terje

Inga kommentarer: