fredag 8 januari 2010

BALLMASTER SQAUD 8

Martin Paulsson funderar över sitt spel i härliga Tali Bowling

Under torsdagens sista squad (nr.8) blev det två spelare som passerade över de 1350 som troligtvis garanterar en finalplats. Dessa var finländarna Joonas Huolman som avslutade de sista tre serierna med 758 för totalt 1404 samt Pekka Mäyry 1373. Trea i starten slutade Petteri Salonen med 1343 då han avslutade misserabelt med serierna 180-154. Salonens resultat är troligtvis på gränsen om det kommer att räcka tillsöndagens finalspel dit de 44 högsta kvalresultaten som går vidare.
Just nu är 44:e och sista finalplats 1306.

I denna squad skulle även ett 10-tal engelsmän ha deltaget i. Men p.g.a. av rådande snökoas i London blev deras flight inställd och hoppas nu på att kunna komma över till Helsingfors under förmiddagen idag. Kanske inte den bästa situation för dem då det kommer att bli mycket svårt att få tag på platser i denna tävling som har över 500 ordinarie startande.
Nu i skrivande stund har precis fredagens första kvalstart (squad 9 av 15) startat och här finner vi några intressanta namn som t.ex. Dennis Eklund, Erik Andersin, Robert Andersson, Mathias Årup, Martin Paulsson, Tom Hahl (Finland), Thomas Larsen (Danmark), Remy Ong (Singapore) samt engelsmännen Paul Moor och Dominic Barrett.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: