måndag 21 december 2009

MOELVEN OPEN STEGFINAL

JOHAN HELLDÉN 2009 års vinnare av MOELVEN OPEN

Det blev team Pergamons Johan Helldén som tog hem segern och de 50.000 kronorna som 1:a platsen gav i MOELVEN OPEN som avgjordes i Torsby Bowlinghall.

Johan Helldén som under den avgörande finalen använde sig av Seismic EPICENTER slog 241 mot Tobias Karlssons (SIK) 213 och tog hem sin största seger i karriären. Tobias Karlsson i sin tur slog ut unge och mycket lovande Markus Jansson (Jösse) i semifinalen med siffrorna 222-180. Och i kvartsfinalen vann Markus Jansson över Mattias Olsson (Joker) 194-193. Detta efter att Markus var tvungen att slå ner 19 käglor i den sista rutan. Han började med att sätta dit en strajk för att följa upp med ett 8 hål och där han sedan slog ner en av de två kvarvarande käglorna för att alltså vinna matchen med 1 poäng.

Jag vill passa på att tacka arrangören Lekvattnets BK, huvudsponsorn MOELVEN och inte minst Lars Thomasson för ett mycket bra arrangemang, trevligt mottagande och inte minst inramningen av tävlingen där resultatuppdateringen var exceptionell och att ni bjöd spelarna på både frukt och sportdrycker. Torsby Bowlighall, som familjen Carle står bakom, skall även de ha en stor eloge för alltid lika trevlig och bra service!

Önskar er alla nu en riktigt GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR!

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: