söndag 15 november 2009

2009 WORLD CUP DAG 2 DAMERNA

Helén Johnsson iaktagen av Norges coach Erik Garder

Nu är även damernas officiella träning över och för Helén Johnssons del blev den bästa reaktionen mellan ribba 10-15 på denna banprofil som är samma som herrarnas.
Heléns bästa reaktioner hade hon idag med 900 Global BREAK POINT samt AMF SIDEWAYS. Annars på damsidan är det ungefär som på herrsidan ganska mycket spridda skurar gällande spelstilar. Men här ändå några namn som jag misstänker kommer att vara ganska långt upp i resultatlistan; Ann-Maree Putney (Australien), Caroline Lagrange (Kanada), Zara Giles (tidigare Glover, England), Reija Lunden (Finland), Isabelle Sacco (Frankrike), Putty Insavilla Armein (Indonesien), Baek Seung-ja (Korea), Wendy Kok (Holland), Helén Johnsson och Tennelle Milligan (USA).

Ikväll kl.20.00 (lokal tid) är det invigning och middag för Qubica AMF World Cup 2009 och kommer att hållas på vårt officiella hotell.

Annars om själva bowlinghallen så fick de alltså tidigare under dagen ordning på luftkonditioneringen som tur var. För under herrarnas träning var det grymt varm och många spelare hade mycket svårt för att hålla sin svettning under kontroll. Är det något som är mindre bra i denna bowlinganläggning så är det ljudisoleringen. Tror de har glömt bort detta helt och hållet. Det är så illa att man knappt hör vad folk säger! Och sist mint inte minst är maten och servicen under all kritik. V får hoppas detta kommer att bli bättre för annars kommer det att bli allmänt kaos när t.ex. vi coacher inte kommer att hinna äta mellan spelpassen.


Tuba på Folks!

Inga kommentarer: