lördag 17 oktober 2009

LAHTI OPEN LÖRDAG SQUAD 14

I den allra sista starten visade PBA proffset Mike Wolfe upp ett mycket stabilt och imponerande 1411 med sin Ebonite ONE PEARL. Engelska landslagstjejen Nicke Angie slog sig även hon in till morgondagens finalspel med sina 1325 då hon använde sig av C300 FULL SWING. Trea på 1317 slutade jag själv efter att åter igen spelat hela passet med min Seismic EPICENTER. Mika Koivuniemi körde ett pass för att försöka förbättra sitt resultat och nå topp 8 vilket han inte gjorde då han slog 1306 med Brunswick SIEGE & Storm HY-ROAD. Juhani Tonteri var den sista av samtliga 40 spelare som kvalade in till morgondagens final då han slog 1298 vilket är 1 poäng mer än vad cutten topp 36 slutade på som togs av Petteri Salonen 1297.

Men även i denna squad var det några namnkunniga spelare som inte lyckades att sätta dit den där sista strajken när det väl behövdes. T.ex. lämnade Doug Kent kägla 10 i det sista slaget för att missa cutten 11 poäng. Jussi Turtianen lämnade kägla 9 på träff 2 gånger efter strajkar till Dennis Eklunds stora glädje då han klarade sig vidare till morgondagens finalspel.

Jag själv började stabilt men redan i slutet av serien efter en trippel dök 7-10 upp igen och det blev dryga 200. I den andra började jag med en dubbel för att sedan lämna 4-9 och kägla på stum träff. Känndes lite hopplöst men det var bara bita ihop och ha tålamod vilket visade sig fungera alldeles utmärkt då de tre efterföljande serierna blev 246-259-231. De avslutande två serierna var inte lika bra men tillräckligt för att gå vidare. Skönt!

Inom några minuter startar desperadon där det är 45 spelare som spelar om de extra fyra platserna till morgondagens finalspel som börjar kl.08.00.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: