fredag 4 september 2009

PBA WORLD CHAMPIONSHIP X-TRA FRAME

Har under kvällen suttit och följt MARTIN LARSENS framfart i X-TRA FRAME då han spelade PBA WORLD CHAMPIONSHIP och hade möjlighet till att ta sig till nattens topp 8.
Men tyvärr blev det stopp mot "king of bowling" Wes Malott med 4-3 då han krossade Larsen i den avgörande serien med 279-192. Notabelt i denna runda "Super 16", där topp 8 från kvalspelets 24 serier kom in i spelet, var att samtliga topp seedade, utan Wes Malott, åkte ut ur tävlingen. Och dessa var spelare som Chris Barnes, Walter Ray Williams Jr, Sean Rash, Mike Scroggins, Mika Koivuniemi, Tommy Jones och Mike DeVaney. Inga duvungar precis!

Men det som var extra kul i denna sändning var att lyssna på kommentatorerna Mike Jakubowski och Jeff "Doc" Mark då de pratade mycket gott om Martins spelstil. Jeff "Doc" Mark sa t.ex. -Martin har en klassisk stil, bra slutposition, huvudet är stilla genom hela ansatsen, en riktigt rak och bra sving. Skall du lära någon att spela bowling, så är det så här du skall lära ut.

De berömde även samtliga internationella spelare för att de är mycket smarta och begåvade bowlare samt att de har lyft spelfältet och statusen under PBA WORLD SERIES OF BOWLING väldigt mycket.

På söndag kommer Martin hem till Sverige igen för att vila upp sig samt träna och förbereda sig inför EUROPEAN CHAMPIONS CUP den 21-28 September i Chania, Grekland.
Givetvis önskar vi honom lycka till i jakten på ännu en ny mästerskapstitel.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: