fredag 25 september 2009

JÖNKÖPING SUPER SIXXXXXX FREDAG

Då har jag spelat min första start som var kl.13.00 och det hela började strålande under inspelningen då jag strajkade ruskigt mycket med min nyborrade Seismic EPICENTER. Testade en hel del andra bolllar men ingen rullade så bra och hade den täckningen som just EPICENTER. Men tyvärr höll inte banan så länge och redan efter ett par rutor in i första serien var det dags att korrigera och trixa. Tyvärr blev det inte mer än 182. Efter banbytet började jag med 2 x höger övrig för sedan sätta ett kryss och åter igen slå 2 x höger övrig. Hallå vad händer? Bollbyte till nya AMF SIDEWAYS och korrigering av linje för att hålla den vid linje 19-15. Satte några riktigt bra slag i slutet på serien och räddade upp till 202. I den tredje och fjärde serien fortsatte jag med SIDEWAYS för serierna 257 och 244 för att sedan i den femte serien få spela på 19-20. Som vanligt strulade det på bana 20 och räddade upp till 205 efter att spärrat 6-10-7 i sista rutan med 900 Global nya läckra HEAD HUNTER. i denna femte serie bytte jag boll till 900 Global LUNATIC och i sista rutan till Storm HY-ROAD. Avslutade sista serien med HY-ROAD men fick inte med mig kägla 10 vid två tillfällen i slutet och fick tyvärr endast ihop 213 för totalt 1303. Ett resultat som inte kommer att räcka för att klara cutten topp 30 som jag gissar kommer att hamna runt 1320-strecket.

Jag kommer att spela igen redan idag fredag kl.21.00
Bilder på de nya kloten kommer in i början av nästa vecka under våra klotrecensioner.

Dennis Eklund leder kvalet just nu med sina 1410 som han slog i morse då de spelade en spelare per banapar. Dennis använde sig av sin Lane #1 Liberator Urethanboll. Osku Palermaa slog den högsta slagningen i dagens andra start med 1405 då han använe sig av Storm SPECIAL AGENT och T-ROAD SOLID.

Fullständig resultatlista finner du på SUPER SIXXXXX JÖNKÖPING.

Jag återkommer med mer info!

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: