torsdag 9 juli 2009

NYA KLOT: ELITE RED ALIEN

This Changes Everything!

Med över ett års utveckling har Elite, som nu tillverkar sina produkter i 900 Global´s fabrik i San Antonio, Texas, designat det nya unika reaktiva ytmaterialet E80 och det symmetriska viktblocket Saucer och bollen RED ALIEN är nu redo att rulla på banorna.

Vad är då RED ALIEN för någon typ av boll?

  • Viktblocket - Saucer Symmetriskt
  • Ytmaterialet - E80 Reaktivt (Skala 10-90)
  • Ytfinish - 1000 Abralon
  • RG - 2.504
  • Differential - 0.043
  • Flarepotential - 4 till 5 tum (medium)
  • Färg - Röd/Svart

Vad kan man förvänta sig av denna boll?

Elite har satsat på att utveckla en boll för de snabbare banorna och enligt Brian Voss och ett flertal testspelare till känns detta som en av de bästa bollarna som någonsin har tillverkats.
Med sitt starka reaktiva skal E80 (som är det högsta friktionsvärdet på marknaden idag) i kombination med ytfinishen 1000-abralon och det symmetriska viktblocket "saucer" (flygande tefat) kommer detta vara en utmärkt boll för de banor med mycket (heavy) olja och de längre banprofilerna (41 fot och uppåt typ PBA Scorpion & Shark). Eller för dig som söker en boll sm skall greppa på ordentligt i banan.
Viktblocket påminner en hel del om det som fanns i de klassiska CUDA/C som påstås vara det bästa viktblocket genom tiderna. Detta för att den skapar ett lätt rull och en hel del slutsväng!
För dig som har spelat och gillar Seismic SOLARIS REQUIEM så är detta ytterligare ett steg vassare!

När nu Elite´s GOLD LABEL, BLACK LABEL, PBA PLATINUM & MAJOR varit många spelares favoritbollar de senaste åren så kommer jag inte bli förvånad om vi kommer att få en hel del RED ALIEN rulla ute på banorna.

För mer information om Elite´s produkter hänvisar vi till deras HEMSIDA eller till vår KLOTRECENSIONSSIDA och inte minst vår WEBBSHOP .

RED ALIEN - This Changes Everything!

Det kommer mera.....

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: