fredag 5 juni 2009

EM ÅLBORG 2009 DAG 1 INVIGNING

Så har vi klarat invigningen och denna gång blev det "Rookiesarna" Erik Andersin som fick äran att bära nationsskylten samt Mathias Årup som var fanbärare.
Invigningen gick ganska smidigt då spelarna kunde samlas utanför hallen då vädrets makter verkligen var med oss. För en gångs skull var det inga långa tal eller uppträdanden som tog lång tid. När allt var över och vi kom ut från hallen kan man verkligen säga att himlen öppnades duktigt då regnet bokstavlingen öste ner i massor.

I morgon lördag kör alltså spelet igång och på de inledande 6 serier 2-manna som spelas på kortolja är först ut av våra grabbar debutanterna Erik Andersin och Mathias Årup som entrar banorna i den andra starten för dagen som börjar kl.13.30 . Efter dem i start 3 kl.18.00 spelar Dennis Eklund och Martin Paulsson för att på söndag morgon/förmiddag kl.09.00 i start 4 spelar de flerfaldiga medaljörerna Robert Andersson och Martin Larsen.
Senare på söndag kväll med start kl.18.00 kör första passet i 2-mannas långoljepass igång och då spelar Erik Andersin och Mathias Årup. På måndag morgon kl.09.00 spelar Dennis Eklund och Martin Paulsson sitt andra spelpass i 2-manna och i den sista starten kl.13.30 går Robert Andersson och Martin Larsen ut på banorna.

Topp 4 lag efter de 12 kvalserierna (6 serier kort + 6 serier lång) spelar semifinal och final på måndag kväll.

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: