fredag 1 maj 2009

ÖIS SUPER SIXXXXXX KVAL


Under första maj helgen så avgörs nu ÖIS Super Sixxxxxx på Strike & Co i Göteborg. I denna tävling är det PBA SHARK (44 fot) med ca 22ml som gäller. Banunderlaget är Brunswick Pro Anvilane med tillhörande GSX-maskiner med Twister-käglor. Oljemaskinen är en Kegel Kustodian med roller system.


Jag kvalade mitt första kvalförsök under torsdag eftermiddag. Och efter informationen jag tagit reda på så förstod jag att denna SHARK-profil inte alls bröt ner på samma sätt som vi är vana med. Denna gång kände jag mig som de vänsterhänta brukar göra, flyttade otroligt nog inte en ribba på sex serier! Tro det eller ej!

För min del valde jag en ganska snål linje runt ribba 15 och bollen som rullade rakt igenom alla serier var AZO PURE TACTICS som gav slutresultatet 1452. Och då kan man säga; SYNS PÅ SÖNDAG!
Sista finalplats kommer troligtvis att hamna upp mot 1370-1380.
Du följer tävlingen på arrangörens tävlingssida; http://supersix2009.strike-co.se/dynamic/start.asp
Tuba på Folks!

Inga kommentarer: