torsdag 26 februari 2009

VAD KRÄVS FÖR ATT NÅ ELITEN?

Det här är en bild ifrån en föreläsning och presentation som jag gjorde för ca en vecka sedan för Team Mariestad i Mariestad som tog ca 2 timmar att genomföra.

Ämnet i just denna föreläsning handlade om "i bowlarens värld -vad krävs för att nå eliten?"

Vad behöver man tänka och träna på för att t.ex. kunna bli lika bra som personen på bilden, Martin Larsen, är idag? Eller vilka enkla metoder behöver jag eller kanske min förening göra för att vi skall kunna utveckla oss och samtidigt bli bättre för att kunna klättra i seriesystemet?

Andra frågor och diskusioner vid just denna föreläsning och tillfälle handlade t.ex. om...
  • hur och vad jobbar vi i Team Pergamon med?
  • hur och vad jobbar vi i landslaget (Team Sweden) med?
  • hur och vad kan din förening göra för att utvecklas?

Föreläsningar som jag gör kan handla om allt som jag lärt mig och lär mig hela tiden om denna fantastiska idrott så som t.ex. träningslära på banan (grundövningar m.m.), materialkunskap, banunderlag och profiler, mentalt (sätta mål, planering m.m), fysiska övningar (relaterade till bowling), kostens betydelse (relaterat till bowling).

Jag utvecklar gärna individuellt anpassade program för just dig eller din förenings önskemål.

Är du/ni intresserade av en eller flera föreläsningar kan man göra som t.ex. Team Mariestad, undersök bidragsmöjligheter från SISU.

För mer information eller offertförfrågan är du varmt välkommen att kontakta mig via min mejladress tomas@teamtuba.se

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: