onsdag 14 januari 2009

NÄSTA BIG BANG PÅ MARKNADEN

Vi gör det igen! Introducerar ännu ett nytt märke på den Svenska marknaden; KINETIC -ENERGY IN MOTION som kanske blir den nästa BIG BANG på marknaden?!

Det nya klotfabrikatet heter KINETIC BOWLING och deras produkter utvecklas av ett par personer som jobbat inom Roto Grip. KINETIC-produkterna kommer att tillverkas i 900 Global´s fabrik i San Antonio, Texas, och vi har alltså nu den stora äran att kunna distribuera och sälja deras produkter.


Deras första boll som kommit ut på marknaden är SOLARIS och har ett skal likvärdigt 900 Global´s THE BREAK PEARL S70 och de kallar det för AVC (Advanced Vector Control) med det 2-delade Trailblazerviktblocket (se bild) som har ett RG (Radius of Gyration) på 2.48 och en flaredifferential på 0.048 som ger cirka 5 tums flarepotential.
De rekommenderar bollen för Medium-Heavy oljade banor och beskrivs ungefär så här;

Spela med eld, i ditt hjärta, i din hand, även fast folk säger att inte göra det.
Den nya SOLARIS från KINETIC har ett AVC Pearl ytmaterial som glider obesvärande genom oljan och greppar i torrfältet som ingen annan boll gör på marknaden.
Det låga RG Trailblazer viktblocket genererar ett tidigt rull och garanterar dig en jämn väg genom hela banan. Totalt ger KINETIC SOLARIS dig mer längd och slutsväng än något annat!

Inom kort kommer du att finna mer information om deras klot och övriga produkter på http://www.kineticbowling.com/


Tuba på Folks!

Inga kommentarer: