lördag 6 december 2008

BÄTTRE BANPAR I HALLEN

Nu har man spelat ett pass på VIPER och man kan konstatera att karraktären här i Baltiska hallen, Malmö, skapar en hel del problem.
För det första så är det släpptendens utifrån vilket gör att folk automatiskt börjar längre in i banan för att undvika denna fara. Problemet som dock uppstår är att allt för många spelare börjar alldeles för långt in och bryter ner banan på ett mindre positivt sätt. Det blir väldigt randigt och nästan ingen karraktär på banan vilket resulterar i att resultatnivån blir väldigt mycket upp och ner.
Så även här märker man att det är väldigt viktigt att hamna på de "bättre" banparen i hallen och samtidigt fått spelare med dig samt före dig som kan hjälpa till att "öppna" upp banan.
Då ser man att 1300 och uppåt inte är omöjligt!

Det används en hel del olika bollar men generellt verkar det som de lite vekare bollarna är det som klarar av att "läsa" banan bäst då inte helt oväntat blir lite halvtorrt efter ett tag.

Under tävlingens näst sista start (lördag kl.14.00) spelare Team Sweden Herrar samt Utvecklingstruppens 13 spelare, Team Sweden Dam och Team Danmark.
Skall bli intressant att följa hur banorna blir när det blir tävlingens starkaste startfält på pappret som skall ut och lösa problem?

Tuba på Folks!

Inga kommentarer: