fredag 29 augusti 2008

VI HÅLLER TUMMARNA

Nu har samtliga av oss spelat klart även i singelspelet och idag på morgonen slog Ljung till med 1295 och ligger på en 4:e plats när en start återstår.
Ljungen valde att spela med sin Storm Agent som även såg bra ut under 5-mannaspelets 3 serier långolja. Men som det varit under hela mästerskapet så får man tyvärr inte mycket gratis på denna profil. Ljung hade med det där lite extra kunnat varit i ledningen med massvis av poäng om han hade lyckats fått omkull den där sista käglan i någon av de försök han hade i ruta 10. Vi håller tummarna att 1295 räcker!
Det positiva annars med hans resultat var att även han nu som Robban är klar för morgondagens Mastersfinal. Gött!

För mig själv började jag mindre lyckat och tyvärr strulade det lika mycket denna gång på banparet 27/28. 3 tomma på vänsterbanan gjorde att jag endast fick ihop 166.
Men det var bara att försöka vara kall för när det inte krävs så höga siffror så kan man ju alltid hoppas att man får till några höjdare så som jag fick i den andra serien när jag gjorde 256.
Tyvärr blev det inga fler serier av den arten men slutade i alla fall på godkända 1248.
Klotvalet idag från början med Storm Dimension för att redan ruta 8 i första serien byta till 900 Global The Break S75 som jag använde hela vägen ut.

Sammanfattningsvis från singelspelet så får vi väl klappa oss lite på axlarna för att vi hade 5 utav 6 spelare över 1220. En liten "Happy Ending"!

På återseende!

Inga kommentarer: