söndag 24 augusti 2008

TRIXIG LÅNGOLJEPROFIL

När det nu är halvlek i 3-manna spelet så hade man inte på förhand trott att en fjärde plats skulle vara 52 över pari. Säger väl kanske hur trixig den långa profilen var eller blev!

Jag, Robban och Martin fick ihop 54 över pari och ligger på en tredje plats.
Vi började vår första serie med Danmark och taktiskt bestämde vi oss att starta lite längre ut till höger, runt ribba 10, för att inte banan skulle ta slut på en gång.
Det började lite trevande efter att det torkade upp allt mer och vi fick korrigera spellinjerna efter varje slag. I slutet av serien spelade vi upp oss bra och fick ihop en bra avslutning som gav oss totalt 658. Vi avslutade strax till vänster om fjärde pil.

I den andra serien flyttade vi till ett banpar där Israelerna hade osmart nog stått och spelat 5:e och 6:e pil på färskt (Inte så smart tänkt!). Samt att gäng grabbar från Uzbekistan som hade kastat lite kors och tvärs över banan.
Vi bestämde oss för att flytta längre in i banan, runt ribba 23 vid pil, för att förhoppningsvis hitta av strajkfickan. Robban började med att träffa vänsterfickan, jag satte en hög vänster och Martin gjorde precis som Robban. Det svängde något grymt tidigt och vi hittade aldrig något riktigt bra spel samtidigt som bollarna läste hur konstigt som helst. Tyvärr avslutade jag med tre hål irad för 153 men lyckligtvis hade både Robban och Martin lite flyt och käglorna ramlade med oss så vi räddade upp det till 570.
I den sista serien för dagen som blev på banparet 3-4 trodde vi att det skulle svänga ännu mera.
Men här fick vi lite iläggsolja och bollarna transporterade sig bättre ner i banan. Inte för att det gjorde resultaten så där mycket högre men man kunde i vilket fall som helst rulla bollen bättre.
En stabil insats och nästan inga misstag gjorde att vi slog 626 och fick ihop totalt 1854.

Alla av oss började med Storm Dimension men i serie två bytte jag till en polerad 900 Global The Break S75, Robban till Storm Gravity Shift och Martin fortsatte med sin Storm Dimension för att i slutrutorna byta till sin Storm Agent.
I den sista serien spelade både jag och Robban med samma boll som i serien innan och Martin bytte tillbaka till sin Storm Dimension efter ett par rutor.

För Dempa, Tobbe och Ljungen började det tyvärr lite tungt i morse med 531.
I den andra serien hittade de av spelet bättre och de spelade mycket stabilare utan att tyvärr få loss käglorna till de där lite högre resultaten. Det blev klart godkända 618.
I den tredje serien hade de i slutet av serien chansen att få en slagning runt 640 men tyvärr blev det några hål som ställde till det och de slutade på 586 och totalt 1733.
Detta är dock endast 119 poäng från topp 4:a!
Tobbe använde sig av sina båda Hammer Black Widow, Dempa Storm Special Agent och Dimension, Ljung Storm Dimension och testade även av med Agent samt AMF Nkryption Code.

Leder gör England (Dom Barrett, Mike Quarry & Stuart Williams) med 1955 (692-578-685) före Finland (Koivuniemi, Uotila & Palermaa) som slog 1885 (625-714-546).

I morgon avgörs de sista 3 serierna på kortolja och det kommer nog att bli lika hårt om vilka fyra lag som kommer att ta sig till semifinalspelet.

Jag, Robban och Martin spelar kl.12.30 (lokal tid) och i den sista starten kl.16.00 startar Dempa, Tobbe och Ljung.

So long!

1 kommentar:

Klotrull sa...

Lycka till och kör hårt!