torsdag 28 augusti 2008

INGEN STÖRRE SUCCE

Att siffrorna skulle vara låga i det individuella spelet var det många som hade räknat med. Men att det skulle bli sådan här utveckling efter första dagens tre squader var det nog ingen som hade trott. Eller vad sägs om att när nu 200 spelare har spelat 6 serier är det endast 30 stycken som klarat av att slå över pari!

Kai Günter, Tyskland, leder på 1317 och är en poäng före PBA-stjärnan Walter Ray Williams Jr. och ytterligare 7 poäng före franssosen Francois Sacco. 4:e och sista finalplatsen innehar just nu Shu Liang-Chen, Taiwan, på 1283.

För våra svenskar grabbar började Dempa och Tobbe att spela första squaden på morgonen och tyvärr blev det ingen större succé. Tobbe får klart godkänt för sina 1216 som idagsläget ger en 25:e plats. Dempa som hade bestämt sig för att spela utifrån kom helt fel på det och hade en ruskigt tung start under de tre inledande serierna. Sedan flyttade han in och avslutade de tre sista serierna över 200 och fick ihop 1113.

På eftermiddagspasset blev den högsta slagningen 1276 och gjordes av en kille från Bahrain.
Näst högsta slagningen i det passet stod regerande världsmästaren Biboy Rivera, Philippinerna, med sina 1263.

Från kvällens sista spelpass där vi hade med Robban och Martin fick de en bra start med 210 respektive 268. Men på nästa banpar körde det ihop sig rejält och siffrorna blev endast 187 respektive 166. I tredje serien och framåt blev det som "vanligt" ett väldigt gnetande och Robban blev näst bäst i starten med sina 1269 och ligger på en 6:e plats. Troligtvis räcker hans resultat för de topp 16 som går till Mastersfinalen. För Martins del blev det 1244 i mål och ligger just nu på en 14:e plats. Martin hade nog behövt ca 10 poäng till för att klara sig vidare till lärdagens Mastersfinal. Men på denna banprofil har vi ingen aningen om vad som kommer att hända!

I morgon bitti kl.09.00 spelar jag och Ljung i singelspelets näst sista start. Får se om vi kan skrälla till lite på morgonkvisten?

Sov Gott!

1 kommentar:

Cacca sa...

LYCKA TILL, båda två!!!