lördag 30 augusti 2008

DENNA KÄGLA 8

Inte ens under dagens Mastersfinal fick vi stolpe in. Utan snarare ännu mer stolpe ut!
De två svenska hopp vi hade var Robban och Ljung som fick motståndare som på pappret såg "lättare" ut än många andras. Men om nu inte alla käglor vill ramla när man gör bra slag och träffar fickan perfekt så vet jag inte vad man skall hitta på.
Redan 1995 förlorade Raymond Jansson Mastersfinalen p.g.a. att han lämnade just denna kägla 8 som Robban lämnade helt otroligt nog hela tre gånger i den fjärde serien. Inte nog med att han lämnade kägla 8, han lämnade även kägla 9 en gång och vid alla tillfällen så hade han strajk före.
Stolpe ut var det! Precis som det var för Ljungen under gårdagens singelspel när han i sista rutan lämnade just denna berömda kägla för att missa singelfinalen.
Att även Martin lämnade den ett par gånger under singelspelt efter strajkar gjorde ju så att han missade Mastersfinalens topp 16. Att vara bäst när det gäller verkade inte ha så stor betydelse tyvärr. Resulten blev förlust för Robban med 1-3 och för Ljungen med 0-3.

Världsmästare blev 15:e rankade Walter Ray Williams Jr som i finalen slog vår danska vän Jesper Agerbo med 3-0. Bronsmedaljerna gick till Englands Dom Barrett och Finlands Osku Palermaa.

Så nu har vi bara bankettern kvar innan vi drar oss härifrån Bangkok hem till underbara Sverige.

Hoppas du gillat min VM-blogg och kanske jag återkommer med mer bloggar i framtiden.

Bästa bowlinghälsningar,

Tomas Leandersson

3 kommentarer:

Cacca sa...

Stort TACK, Tomas! Jättekul att få rapporter "inifrån" fast man inte är på plats, och du berättar precis sånt som nördar som jag vill veta. Du skriver både bra och underhållande, vilket gör det till ett nöje att läsa.

VINN BANKETTEN! Hälsa resten.

Eva sa...

Du ska ha all TACK för denna resa du bjudit oss här hemma på!
Du skriver för alla och med glimten i ögat - UNDERBART!
Ha en bra resa hem och framför allt VÄLKOMNA HEM!

Joakim sa...

Hej Tomas

Jag vill också tacka för dina insikter inifrån laget. Det är alltid intressant att jämföra olika intryck från ett mästerskap och dina kommentarer ger ytterligare en dimension till detta för mig som var där som publik. Grattis till silvret i två-manna. Jag har sagt det tidigare men säger det gärna igen. Eran avslutningsserie i kvalet var värt hela resan.

Tack för upplevelsen och lycka till i fortsättningen.

Joakim Ek